skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com

Supergod, knäckig paj med äpplen

Det här tycker jag är det bästa receptet på äppelpaj av smuldegstyp. Servera med vaniljsås!

HEJ OCH VÄLKOMMEN!

Jag heter Anna och har skapat AnnasMat för att bjuda dig på mina allra godaste recept.
anna@gazzine.com

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du behöver:

  • 3-6 äpplen
  • 150 gram smör eller margarin
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 3 dl havregryn
  • 1 1/2 dl mjöl
  • 1/2 dl ljus sirap
  • 2 msk mjölk
  • kanel

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175 grader.

  2. Skala äpplena och skär dem i lagom stora skivor.

  3. Smält smöret i en kastrull och rör sedan ned alla de övriga ingredienserna.

  4. Lägg äppelbitarna i formen och pudra kanel över.

  5. Klicka ut smuldegen över äpplena och ställ in i mitten av ugnen i ca 30 minuter eller tills pajen är gyllene.

Back To Top