Kanelkaka med krispig topp
Jag älskar den här kakan tack vare att den bakas på filmjölk som ger en lite syrlig smak som gifter sig så bra med kanelsockret i mitten. Baka den bums!
Jag älskar den här kakan tack vare att den bakas på filmjölk som ger en lite syrlig smak som gifter sig så bra med kanelsockret i mitten. Baka den bums!
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en hel form.
Vispa smöret och sockret vitt och poröst.
Tillsätt äggen ett i taget och rör ner filmjölken.
Blanda alla de torra ingredienserna och rör ner i smeten. Fyll formen med hälften av smeten.
Blanda sockret och kanelen. Strö hälften av kanelsockret över det första lagret med smet. Täck med resten av smeten och strö resten av kanelsockret överst.
Sätt in i nedre delen av ugnen och grädda i ca 50 minuter.