skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Kladdkaka I Våffelstrut

Kladdkaka i våffelstrut

I går gjorde jag något riktigt smarrigt. Jag tog ett gäng våffelstrutar och fyllde till en tredjedel med kladdkakesmet. Sedan gräddade jag dem i tio minuter i ugnen på 175 grader och fyllde med glass. Det blev otroooooligt gott!

För att kunna grädda strutarna utan att smeten rinner ut satte jag folie över en kastrull och stack ner strutarna där. Sedan satte jag in hela kastrullen, inklusive strutar, i ugnen.

HEJ OCH VÄLKOMMEN!

Jag heter Anna och har skapat AnnasMat för att bjuda dig på mina allra godaste recept.
anna@gazzine.com

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du behöver:

  • 100 g smör
  • 1 ägg
  • 1 dl strösocker
  • 1 dl vetemjöl
  • 0,5 msk vaniljsocker
  • 2 msk kakao
  • en nypa salt

Gör så här:

  1. Smält smöret

  2. Vispa ner sockret och vaniljsockret i smöret

  3. Blanda alla torra ingredienser och rör ner dem i smeten

  4. Fyll strutarna till två tredjedelar och grädda i 175 grader i tio minuter.

Back To Top