skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
De Allra Godaste Köttbullarna

De allra godaste köttbullarna

Det här receptet från Melker Andersson, är mitt absolut favoritrecept på köttbullar. Jag har gjort bullarna både med och utan ägg och resultatet blir bra oavsett även om ägget gör att de håller ihop lite lättare. Jag serverar dem med potatis, gräddsås och pressad gurka.

HEJ OCH VÄLKOMMEN!

Jag heter Anna och har skapat AnnasMat för att bjuda dig på mina allra godaste recept.
anna@gazzine.com

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du behöver:

  • 1 kg blandfärs
  • 1 dl ströbröd
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 3 msk senap
  • 1 ägg
  • 1 gul lök (finhackad och mjukstekt)
  • salt och peppar

Gör så här:

  1. Stek löken mjuk

  2. Blanda grädde, senap och ströbröd i en bunke. Låt svälla i fem min.

  3. Bland alla ingredienser med gräddblandningen. Låt färsen stå i ca tio min.

  4. Rulla och stek i omgångar i en panna med en rejäl klick smör.

Back To Top