Het vegetarisk böngryta

Jag älskar den här mustiga böngrytan som jag äter som en del av ett mexikanskt tapasbord, med nachoschips, tomatsalsa och guacemole eller ihop med bröd och gräddfil och sallad som enda rätt.
Jag älskar den här mustiga böngrytan som jag äter som en del av ett mexikanskt tapasbord, med nachoschips, tomatsalsa och guacemole eller ihop med bröd och gräddfil och sallad som enda rätt.
Hacka gul lök, vitlök och chili fint.
Strimla paprikorna och fräs alla grönsakerna och ingefäran i en gryta tillsammans med olivolja och de torra kryddorna.
Stek grönsakerna tills de är mjuka och tillsätt krossade tomater, låt koka ihop några minuter.
Häll av spadet ifrån bönorna, skölj i kallt vatten.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Avsluta med att garnera med hackad koriander och servera med gräddfil och bröd.