skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Supergod Pasta Med Svamp Och Västerbottensost

Supergod pasta med svamp och västerbottensost

Det här är en av mina favo-pastasåser. I originalreceptet ska man tillsätta 1 tsk tryffelolja på slutet men när jag lagade upptäckte jag att oljan var gammal så jag hoppade över den och resultatet blev fantastiskt ändå.

HEJ OCH VÄLKOMMEN!

Jag heter Anna och har skapat AnnasMat för att bjuda dig på mina allra godaste recept.
anna@gazzine.com

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du behöver:

4 port

  • 500 g pasta penne
  • 350 gram blandad svamp (jag använde kantareller och skogschampinjoner)
  • 2 schalottenlökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 150-200 gram Västerbottensost
  • 2. 2 msk smör och 2 msk rapsolja
  • 1/2 tsk salt
  • svartpeppar
  • 2 1/2 dl vispgrädde
  • Hacka ev lite persilja på toppen

Gör så här:

  1. Rensa svampen och skär i lagom bitar. Finhacka schalottenlök och vitlök. Riv osten.

  2. Stek svampen i smör och rapsolja tills den fått fin färg. Tillsätt lök och vitlök och stek i ytterligare ett par minuter. Krydda med salt och peppar.

  3. Häll i grädden och låt puttra i tre minuter. Tillsätt osten som får smälta under omrörning.

  4. Blanda ner den kokta pastan i såsen, peppra och strö lite hackad persilja över.

Back To Top