skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Het Vegetarisk Böngryta

Het vegetarisk böngryta

Jag älskar den här mustiga böngrytan som jag äter som en del av ett mexikanskt tapasbord, med nachoschips, tomatsalsa och guacemole eller ihop med bröd och gräddfil och sallad som enda rätt.

HEJ OCH VÄLKOMMEN!

Jag heter Anna och har skapat AnnasMat för att bjuda dig på mina allra godaste recept.
anna@gazzine.com

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du behöver:

Böngryta

  • 2 gula lökar, finhackade
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 1 gul paprika, strimlad
  • 4 vitlöksklyftor
  • 1/2-1 färsk röd chili
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk korianderfrön
  • 1 bit ingefära, skalad och finriven
  • 2 msk olivolja
  • 2 frp Krossade tomater
  • 2 dl torkade, svarta bönor som legat i blöt under ca 8 timmar
  • 1 kruka färsk koriander
  • salt och peppar

Tillbehör

  • Ljust bröd eller tortillabröd
  • Färsk koriander
  • Gräddfil

Gör så här:

  1. Hacka gul lök, vitlök och chili fint.

  2. Strimla paprikorna och fräs alla grönsakerna och ingefäran i en gryta tillsammans med olivolja och de torra kryddorna.

  3. Stek grönsakerna tills de är mjuka och tillsätt krossade tomater, låt koka ihop några minuter.

  4. Häll av spadet ifrån bönorna, skölj i kallt vatten.

  5. Smaka av med salt och svartpeppar.

  6. Avsluta med att garnera med hackad koriander och servera med gräddfil och bröd.

Back To Top