skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Den Godaste Glutenfria Pajdegen

Den godaste glutenfria pajdegen

Jag tycker att glutenfri pajdeg blir godare än pajdeg bakad på vetemjöl. Särskilt gott tycker jag det blir med den här blandningen av mandelmjöl och sesamfrön. Pajskalet kan såklart fyllas med precis det man själv gillar.

HEJ OCH VÄLKOMMEN!

Jag heter Anna och har skapat AnnasMat för att bjuda dig på mina allra godaste recept.
anna@gazzine.com

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du behöver:

Pajdeg

  • 4 dl mandelmjöl
  • 1 dl sesamfrön
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk salt
  • 1 ägg
  • 50 gram skirat smör

Gör så här:

  1. Skira smöret och låt det kallna.

  2. Mixa mandelmjöl och sesamfrön.

  3. Tillsätt fiberhusk och salt. Mixa.

  4. Tillsätt ägget. Mixa.

  5. Tillsätt smöret. Mixa.

  6. Tryck ut degen jämnt och tunt i pajformen och nagga botten med en gaffel. Sätt i kylen medan du gör fyllningen.

  7. Förgrädda pajskalet i 175 graders ugn i ca 5 minuter innan du fyller den med fyllningen.

Back To Top