skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com

Zucchiniplättar med myntayoghurt

De här plättarna är så otroligt goda att du bara måste prova dem!

HEJ OCH VÄLKOMMEN!

Jag heter Anna och har skapat AnnasMat för att bjuda dig på mina allra godaste recept.
anna@gazzine.com

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du behöver:

Ca 12 st

  • 350 g zucchini
  • 3 salladslökar
  • 150 g fetaost
  • 1 dl vetemjöl
  • 3 ägg
  • 1/2 dl färska kryddor efter smak (går att skippa)
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • neutral olja till stekning

Myntayoghurt:

  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • pressad vitlök
  • färsk mynta

Gör så här:

  1. Riv zucchinin grovt och lägg i ett durkslag och krama ur vätskan. Medan den rinner av vispar du ihop mjöl och ägg i en bunke. Tillsätt zucchinin, finhackad salladslök, smulad fetaost, färska kryddor, salt och peppar.

  2. Stek i rikligt med olja, ca 2 min per sida. Låt rinna av på hushållspapper.

  3. Servera med myntayoghurt.

Back To Top