skip to Main Content
Yogagirls Goda Soppa Med Ingefära, Morötter Och Kokosmjölk

Yogagirls soppa med morot och ingefära

I går när jag skulle bjuda min pappa på middag bestämde jag mig för att testa den här soppan som Gazzines praktikant Nina tipsade mig om. Den blev supergod och jag kan varmt rekommendera den. Jag bara älskar kombinationen av…

Den Godaste Vegetariska Lasagnen

Den godaste vegetariska lasagnen

När jag bodde i Australien brukade min korridorskompis Shane laga en helt fantastisk lasagne enligt ett recept han fått av sin mamma. Shanes lasagne var helt otroligt god men jag bad tyvärr aldrig om receptet. Det här receptet är det…

Saftig Morotskaka

Roy Fares saftiga morotskaka

När vi bjöd in superduktiga journalisten Thomas Sjöberg till Gazzine för att fika med våra andra journalister, önskade han sig morotskaka. Så jag bakade den här och den blev verkligen helt fantastisk.

Fluffiga hamburgerbröd som du bara måste testa

Här är ett recept (från grymma Jonas Cramby) på hamburgerbröd av brioche-typ som kommer förhöja alla dina framtida hamburgare. Receptet kan tyckas omständligt men jag lovar att det är värt jobbet. Tänk på att degen ska jäsa två gånger -…

Smarriga småfrallor

Nybakade frallor till frukost eller lunch gör alltid succé. De här tar visserligen en stund att baka på grund av den långa jästiden men lång jästid är alltid värt eftersom frallorna blir så mycket godare då. TIPS: Om du ska…

Kanelkaka med krispig topp

Jag älskar den här kakan tack vare att den bakas på filmjölk som ger en lite syrlig smak som gifter sig så bra med kanelsockret i mitten. Baka den bums!

Parmigiana di melanzane – auberginegratäng

I veckan åt jag den här rätten när jag var på Eataly på Biblioteksgatan med goda vänner och jag tyckte det var helt fantastiskt gott. Provade därför att laga det hemma och det blev faktiskt lika gott! Det här måste…

Ugnsbakad fetaost med oregano, citron och tomat

Du måste bara testa den här härliga rätten som passar så bra till hembakat bröd (t ex Vridna baguetter). Tomatsalladen får smak av en citrusdressing som kryddats med oregano och olivolja. Tack vare att rätten står i ugnen innan den serveras…

Back To Top